Dit zegt het sterrenbeeld Maagd over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Maagd over jou

Het sterrenbeeld Maagd typeert zich als kieskeurig, geheimzinnig en enorm bescheiden. Maagden gaan het liefst confrontaties uit de weg. Ze zijn moeilijk in te schatten en onvoorspelbaar. Maagden zijn geboren tussen 23 augustus en 22 september. Wil jij weten wat het sterrenbeeld Maagd over jou zegt? Lees dan snel verder.

Karaktereigenschappen

De Maagd wordt niet gauw boos, of ze kroppen het juist op. Ze zeggen bijvoorbeeld dat het goed gaat, terwijl dat niet zo is. Ook weigeren Maagden om te luisteren en zeggen standvastig ‘nee’. Maagden vinden het makkelijker om de confrontatie uit de weg te gaan, in plaats van schreeuwen. Maagden zijn daarentegen slim, nuchter en het zijn harde werkers. Ze zijn goed in knopen doorhakken en klaren de klus die andere mensen niet durfden. Toch kunnen ze lang piekeren, waardoor ze geen beslissing durven te nemen.

In de liefde

Maagden geven de naaste mensen om hun heen het gevoel dat de geliefd zijn en een plekje in hun hart hebben. Toch willen zij niet hand-in-hand of knuffelend in het openbaar gezien worden. Een glimlach is eigenlijk al voldoende. ‘Romantisch’ komt niet voor in het woordenboek van de Maagd. Ze zijn wel erg loyaal en trouw aan hun partner. Maagden kunnen het immers wel moeilijk vinden om vriendschappen te onderhouden. Als de Maagd last heeft van liefdesverdriet, laat hij dit niet merken. Maagden accepteren gewoon de einde van hun relatie, of dat nou met een partner of met een vriend is. 

Op de werkvloer

De Maagd is een serieuze collega die goed werk oplevert. Hun goede geheugen zorgt ervoor dat ze plannen nakomen. Maagden helpen graag anderen uit de problemen door de hele opdracht op hen te nemen om de collega te verlossen. De Maagden zorgen voor orde op de werkvloer. Toch gaan ze graag de confrontatie uit de weg en zijn ze koppig. Maagden zijn ook erg perfectionistisch. Ze kunnen zich urenlang bezighouden met administratief werk. Het werk is tot in de puntjes in orde, alleen kost het wel veel tijd. Beroepen die passen bij de Maagd zijn analist, onderzoeker, administrateur en loodgieter. 

Recente berichten